ORFEUS
Firma för klassisk musik och kulturprojekt

Orfeus
Ledning

Milica Lundin, svensk konsertpianist, pianolärare och kulturprojektledare kom till Sverige från Belgrad. Hon fick sin musikaliska utbildning i Belgrad, Moskva och Vilnius.

Kultur projektledning
-Nyheter

Hybrid conference “Audience development within Classical Music: Bringing Classical Music Back Into the Spotlight”,
in partnership with Cultural Center of Belgrade and the Embassy of Sweden, May 2022.

1:1CONCERTS, Belgrade edition,
in partnership with 1:1CONCERT Germany, May 2021

Framföranden

Som konsertpianist, Milica har uppträtt I alla de länder hon bott i. Hon spelar när tillfälle ges i kammar-, trio och duo format. Inom ackompaniering är hennes erfarenhet störst, med vokalister och med balett och dans med vilket hon jobbade på olika dansskolor I Sverige.

Pianoundervisning

Milicas huvudintresse under tiden i Sverige var pianoundervisning. Hon jobbade tillfälligt i två omgångar på Kulturskolan i Nacka i två olika perioder. Hon organiserade även pianolektioner for Stockholms Europaskolan och Montessoriskolan. Hon har även idkat pianoundervisning  själv genom sin firma Orfeus i en uthyrd lokal i Stockholms centrum.

Kultur projektledning

Inom kulturprojekt, fokuserar Milica på konsert- och musikproduktion i Sverige och andra länder, projekt rörande publikforskning och -utvecklining, samt projekt som relaterar till delaktighet och jämställdhet.

Pianoundervisning
Kontakta oss

From June 2016 not available for piano teaching in Sweden.

Utmärkelser

Mellan 2002-2006, medan Milica arbetade i musikskolan “Mokranjac” i Belgrad, har henes elever vunnit ett antal priser på tävlingar för unga pianister. Milica själv har i sin ungdom vunnit på liknande tävlingar i konkurans med andra serbiska och jugoslaviska pianoelever

0 +
Elever
0 +
Projekt
0 +
Utmärkelser

Framträdande
Svensk musik

Konsert av svensk musik, Montengros Kulturministeriets sal, Cetinje 07.06.2018.